GUESS KIDS SS20

Voor een zonovergoten zomer in de buitenlucht, is de GUESS-kids SS20 collectie geïnspireerd door natuurlijke elementen zoals water, lucht en aarde, gevuld met alle schoonheid, energie en het gevoel van vrijheid die ze overbrengen. Aspecten van de Californische skate en surf wereld, naast moderne retro-vibes, zijn duidelijk zichtbaar in stukken die zijn afgewerkt met een frisse touch van neon details, een leidmotief van de gehele collectie, variërend van geel tot koraalrood en oranje.

GUESS Girls

Meiden dragen prachtige Marokkaans geïnspireerde prints en tinten met glamoureuze en levendige details, waarbij alles is afgewerkt met een krachtig palet van zomertinten.

GUESS Boys

Jongens zien er moeiteloos stoer uit in urban en skate-geïnspireerde looks en graphics die een beachy, outdoor twist hebben gekregen met een vleugje fluo als aanvulling op ontspannen, lichte kleurtinten. Het resultaat zijn veelzijdige en originele stukken die zich perfect lenen voor een aangename zomer vol plezier en zonneschijn.

BEACHWEAR

GUESS-Meiden en jongens plonsen deze zomer op het strand met opvallende tonen en leuke prints. Kleine meiden dragen looks die bij hun stijlvolle moeders passen dankzij mini me stukken. Jongens kiezen voor korte zwembroeken en klassieke zwembroeken in statement oranje, groen en rood, en combineren dit met felle gepatroneerde zwembroeken met op de oceaan geïnspireerde details en klassieke GUESS-logo's.

ECO-PROJECT

In overeenstemming met de GUESS-toewijding aan duurzame mode, worden trendy stukken gemaakt van ecologisch duurzame en gerecyclede stoffen. Met leuke, op de zomers geïnspireerde grafische afbeeldingen met eco-relevante berichten, zijn de T-shirts afgewerkt met gedetailleerde versieringen en moderne afwerkingen die zijn gebaseerd op het stijlpalet van dit seizoen.


Meer beeldmateriaal kan u downloaden in de press room van GUESS KIDS.